- מסדרים 4 ריבועים בינוניים מרדיד אלומיניום (פי 1.5-2 מגודל נתחי הדג) כשבמרכז כל אחד מהם מונחת חתיכת פילה סלמון.
- 2מפזרים על נתחי הדג מלח ופלפל לפי הטעם, מזלפים בשמן זית לפי הטעם.
- 3מניחים 2 פרוסות לימון על כל נתח ומפזרים עלי רוזמרין לפי הטעם.
- 4מקפלים את שולי רדיד האלומיניום על הדג – אוספים את ארבעת הקצוות למרכז ומהדקים היטב. שימו לב שכל נתח סגור ורדיד האלומיניום מהודק עד לאיטום מלא, על מנת למנוע דליפת נוזלים והתייבשות של הדג.
- 5מניחים את הדגים העטופים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.
- 6פותחים בעדינות את רדידי האלומיניום על מנת לוודא שהדג שינה את צבעו והתקשה קלות. במידת הצורך ניתן לאפות למשך 2-3 דקות נוספות.
- 7הקפידו להוציא את הדג בתום הזמן ועם מידת העשייה המתאימה, בכדי שלא יתייבש.
- 8בתיאבון
